Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press ,
1999.
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 381.456413 ΚαλΔ κ 1999 | 1 | Προβολή | OPAC |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664 ΚΑΛ | 4 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 363.192 ΚΑΛ | 2 | Προβολή | OPAC |
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης | TP 373 .6 | 2 | Προβολή | OPAC |
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 664.07 ΚΑΛ | 2 | Προβολή | OPAC |