LEADER 04364nam a2200505 a 4500
001 2021500
005 20171112000013.0
008 070604s1999 gr r 000 0 gre c
020 |a 9601208089 
040 |a TEI-DM  |b gre 
082 0 4 |2 22  |a 381.456413 
082 0 4 |2 21  |a 664 
082 0 4 |2 22  |a 664.07 
082 0 4 |2 22  |a 363.192 
100 1 4 |a Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δ. 
245 1 0 |a Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων :  |b γενικοί - ειδικοί /  |c Δ. Καλογρίδου - Βασιλειάδου. 
260 1 0 |a Θεσσαλονίκη :  |b University Studio Press ,  |c 1999. 
300 1 0 |a 220 σ. ;  |c 24 εκ. 
500 1 0 |a Στη σ.τ.: Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων. 
504 1 0 |a Βιβλιογραφία: σ. 213-214. 
505 0 0 |a Εισαγωγή -- Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων -- Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου -- Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προίόντα ψύξης 20. Προίόντα κατάψυξης 21. Προίόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προίόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προίόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προίόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής -- Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία -- Επεξήγηση όρων του κειμένου. 
650 0 0 |a Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο  |x Ποιοτικός έλεγχος 
650 0 0 |a Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο  |x Υγιεινή 
650 0 0 |a Βιομηχανική υγιεινή 
650 0 0 |a Τρόφιμα  |x Συντήρηση 
650 0 0 |a Food  |x Preservation 
650 0 0 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Υγιεινολογικές απόψεις 
650 0 0 |a Τεχνολογία τροφίμων 
650 0 0 |a Βιομηχανία τροφίμων και εμπορίου  |x Υγιεινή 
650 0 0 |a Τρόφιμα  |x Βιομηχανία και εμπόριο 
650 0 0 |a Τρόφιμα  |x Ελεγχος 
650 0 0 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο 
650 0 0 |a Τροφή  |x Ποιότητα 
650 0 0 |a Τροφή  |x Μέτρα ασφαλείας 
650 0 0 |a Food industry and trade  |x Sanitation 
650 0 0 |a Food industry and trade  |x Quality control 
650 0 0 |a Food industry and trade  |x Safety measures 
650 0 0 |a Food industry and trade  |x Quality control 
650 0 0 |a Food  |x Sanitation 
710 0 0 |a Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων 
952 |a GrAtEKP  |b 59cd217a6c5ad13446106ba6  |c 998a  |d 945l  |e 381.456413 ΚαλΔ κ 1999  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc1b646c5ad13446f79d19  |c 998a  |d 945l  |e 664 ΚΑΛ  |t 4  |x m  |z Books 
952 |a GR-AtNTU  |b 59cc25ba6c5ad13446f956f4  |c 998a  |d 945l  |e 363.192 ΚΑΛ  |t 2  |x m  |z Books 
952 |a GR-KoDPT  |b 59cc31ea6c5ad13446fae7a0  |c 998a  |d 945l  |e TP 373 .6  |t 2  |x m  |z Books 
952 |a GR-KaHUA  |b 59cca7776c5ad134460371ad  |c 998a  |d 945l  |e 664.07 ΚΑΛ  |t 2  |x m  |z Books