Table of Contents:
  • Εισαγωγή
  • Μέρος Ι. Γενικές γνώσεις: 1. Ποιότητα 2. Διαχείριση ποιότητας 3. Κίνδυνοι τροφίμων
  • Μέρος ΙΙ. Γενικοί κανόνες υγιεινής για τις επιχειρήσεις τροφίμων: 4. Επιλογή τοποθεσίας κτιρίου 5. Σχεδιασμός του κτιρίου 6. Κατασκευή του κτιρίου 7. Εξοπλισμός 8. Συντήρηση του εξοπλισμού και του κτιρίου 9. Καθαριότητα και απολύμανση του εξοπλισμού και του κτιρίου 10. Καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων 11. Προσωπικό 12. Πρώτες και βοηθητικές ύλες και υλικά συσκευασίας 13. Επεξεργασία τροφίμων 14. Συσκευασία τροφίμων 15. Αποθήκευση τροφίμων 16. Μεταφορά τροφίμων 17. Σημεία πώλησης των τροφίμων 18. Περιοχές υψηλού κινδύνου
  • Μέρος ΙΙΙ. Ειδικοί κανόνες υγιεινής: 19. Προίόντα ψύξης 20. Προίόντα κατάψυξης 21. Προίόντα που διατηρούνται με βάση τη θερμική τους επεξεργασία 22. Αφυδατωμένα προίόντα 23. Αναψυκτικά και χυμοί 24. Προίόντα που διατηρούνται με βάση τη σύνθεσή τους 25. Προίόντα αρτοποιί?ας και ζαχαροπλαστικής
  • Μέρος ΙV. Χρήσιμες πληροφορίες: Βιβλιογραφία
  • Επεξήγηση όρων του κειμένου.