Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
HACCP :
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
HACCP : a practical approach /
Main Author:
Mortimore, Sara
Other Authors:
Wallace, Carol
Format:
Book
Language:
English
Published:
Gaithersburg ; Maryland :
Aspen Publishers,
1998.
Edition:
2nd ed.
Subjects:
Food
>
Microbiology
Food
>
Safety measures
Τρόφιμα
>
Μικροβιολογία
Τρόφιμα
>
Μέτρα ασφαλείας
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Κρήτης
QR115 .M64 1998
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
HACCP: a practical approach/
by: Mortimore, Sara
Published: (1998)
Modern food microbiology
by: Jay, James M. 1927-
Published: (2005)
Microbiological testing in food safety management
Published: (2002)
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2004)
Food microbiology: fundamentals and frontiers/
Published: (1997)
×
Loading...