HACCP: a practical approach/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Gaithersburg, MD:
Chapman and Hall,
1998
|
Edition: | 2η έκδ. |
Series: | Chapman & Hall food science book
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 664.001579 MOR | 5 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | 5 | Προβολή | OPAC | |
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 664.001579 MOR | 2 | Προβολή | OPAC |