Μικροβιολογία και υγιεινή τροφίμων : μέθοδοι μικροβιολογικής εξέτασης τροφίμων /

Main Author: Παπαδοπούλου, Χρυσάνθη.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Ευρυδίκη Π. Κωσταράκη, c2014.
Edition:3η έκδ.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & ΘράκηςΠροβολήOPAC
ΤΕΙ ΚρήτηςQR1152ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Αθήνας664.001579 ΠΑΠ5ΠροβολήOPAC