Εργαστηριακή μικροβιολογία τροφίμων /

Main Author: Τυμπής, Δημήτριος.
Other Authors: Πετράκης, Ελευθέριος,, Κοντελές, Σπυρίδων,
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Δίσιγμα, c2011.
Edition:2η έκδ.
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.001579 TYM 1ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςQR 1151ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Αθήνας664.001579 ΤΥΜ15ΠροβολήOPAC