Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία τροφίμων /...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία τροφίμων /
Main Author:
Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Other Authors:
Γεωργόπουλος, Γεώργιος
,
Νικολάου, Σπύρος
,
Ζαμπετάκης, Γιάννης
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
Σταμούλης,
c2003.
Subjects:
Food industry and trade
>
Quality control
Food industry and trade
>
Safety measures
Food
>
Preservation
Βιομηχανία τροφίμων και εμπόριο
>
Μέτρα ασφαλείας
Τρόφιμα
>
Συντήρηση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Κρήτης
TP370 .N37 2010
6
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Published: (2002)
Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών /
by: Αναγνωστοπούλου, Άννα
Published: (1992)
Μηχανική τροφίμων: θεμελιώδεις έννοιες-φαινόμενα μεταφοράς-λειτουργικές μονάδες/
by: Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν.
Published: (2000)
Introduction to food engineering /
by: Singh, R. Paul
Published: (2001)
Food process engineering: theory and laboratory experiments/
by: Sharma, S. K. 1945-
Published: (2000)
×
Loading...