Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
Main Author:
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Other Authors:
Βαρελτζής, Κ. Π.
,
Αμβροσιάδης, Ι. Α.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη :
Σύγχρονη Παιδεία,
2002.
Subjects:
Food industry and trade.
Food of animal origin
Food
>
Preservation
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Τρόφιμα
>
Συντήρηση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Κρήτης
TP370 .G46 2002
12
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία τροφίμων /
by: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Published: (2003)
Introduction to food engineering /
by: Singh, R. Paul
Published: (2001)
Food process engineering: theory and laboratory experiments/
by: Sharma, S. K. 1945-
Published: (2000)
Principles of food processing /
by: Heldman, Dennis R
Published: (1997)
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., (1932- )
Published: (1986)
×
Loading...