|
|
|
|
LEADER |
01217nam a2200253 a 4500 |
001 |
972088 |
005 |
20171111231438.0 |
008 |
040216s2002 gr a b 01 0 gre d |
040 |
|
|
|a Gr-SiTEIT
|
050 |
|
4 |
|a TP370
|b .G46 2002
|
100 |
1 |
|
|a Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
|
245 |
1 |
0 |
|a Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
|c Σπ. Α. Γεωργάκης.
|
260 |
|
|
|a Θεσσαλονίκη :
|b Σύγχρονη Παιδεία,
|c 2002.
|
300 |
|
|
|a 586 σ. :
|b εικ.(μερ.εγχρ.) ;
|c 25 εκ.
|
500 |
|
|
|a Περιέχει παράρτημα με τα κυριότερα νομοθετήματα που αναφέρονται στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο.
|
650 |
|
0 |
|a Food industry and trade.
|
650 |
|
0 |
|a Food of animal origin
|
650 |
|
0 |
|a Food
|x Preservation
|
650 |
|
4 |
|a Τρόφιμα
|x Βιομηχανία και εμπόριο
|
650 |
|
4 |
|a Τρόφιμα
|x Συντήρηση
|
700 |
1 |
|
|a Βαρελτζής, Κ. Π.
|
700 |
1 |
|
|a Αμβροσιάδης, Ι. Α.
|
952 |
|
|
|a GRHeTEI
|b 59ccc6816c5ad13446084a7e
|c 998a
|d 945l
|e TP370 .G46 2002
|t 12
|x m
|z Books
|