Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /

Main Author: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Other Authors: Βαρελτζής, Κ. Π., Αμβροσιάδης, Ι. Α.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Σύγχρονη Παιδεία, 2002.
Subjects:
LEADER 01217nam a2200253 a 4500
001 972088
005 20171111231438.0
008 040216s2002 gr a b 01 0 gre d
040 |a Gr-SiTEIT 
050 4 |a TP370  |b .G46 2002 
100 1 |a Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. 
245 1 0 |a Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /  |c Σπ. Α. Γεωργάκης. 
260 |a Θεσσαλονίκη :  |b Σύγχρονη Παιδεία,  |c 2002. 
300 |a 586 σ. :  |b εικ.(μερ.εγχρ.) ;  |c 25 εκ. 
500 |a Περιέχει παράρτημα με τα κυριότερα νομοθετήματα που αναφέρονται στα τρόφιμα ζωικής προέλευσης. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο. 
650 0 |a Food industry and trade. 
650 0 |a Food of animal origin 
650 0 |a Food  |x Preservation 
650 4 |a Τρόφιμα  |x Βιομηχανία και εμπόριο 
650 4 |a Τρόφιμα  |x Συντήρηση 
700 1 |a Βαρελτζής, Κ. Π. 
700 1 |a Αμβροσιάδης, Ι. Α. 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc6816c5ad13446084a7e  |c 998a  |d 945l  |e TP370 .G46 2002  |t 12  |x m  |z Books