Principles of food processing /

Main Author: Heldman, Dennis R
Corporate Authors: Chapman & Hall, Chapman and Hall
Other Authors: Hartel, Richard W, Hartel, Richard W.,, Hartel, Richard W.
Format: Book
Published: New York: Chapman & Hall, c1997
Series:Food science text series
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών664 HelD p 19971ΠροβολήOPAC
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664 HEL2ΠροβολήOPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο664 HEL6ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςTP 3701ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης1ΠροβολήOPAC