Principles of food processing /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Authors: | , |
Other Authors: | , , |
Format: | Book |
Published: |
New York:
Chapman & Hall,
c1997
|
Series: | Food science text series
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664 HelD p 1997 | 1 | Προβολή | OPAC |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664 HEL | 2 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο | 664 HEL | 6 | Προβολή | OPAC |
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης | TP 370 | 1 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | 1 | Προβολή | OPAC |