Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
Main Author: | Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ. |
---|---|
Other Authors: | Σάνδρου, Δήμητρα, Κούρτης, Λάζαρος |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
2001.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2001) -
Έλεγχος ποιότητας τροφίμων : εργαστηριακός οδηγός /
by: Αρβανιτογιάννης, Ι. Σ.
Published: (2008) -
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων /
by: Τζιά, Κωνσταντίνα
Published: (1996) -
Ποιότητες και προδιαγραφές τροφίμων /
by: Δημούλας, Κωνσταντίνος Αλ.
Published: (1978) -
Μικροβιολογία τροφίμων /
by: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δ.
Published: (2006)