Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωι...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως ΙΙ /
Main Author:
Μέλφος, Απόστολος Δ.
Corporate Author:
Ελλάδα. Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Κέντρα Ανωτέρας Τεχνικής & Επαγγελματικής Εκπ/σεως (Κ.Α.Τ.Ε.Ε.). Ανωτέρα Σχολή Τεχνολογίας Τρροφίμων
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα :
ΟΕΔΒ,
1981.
Subjects:
Seafood industry
>
Quality control
Food industry and trade
>
Quality control
Canning and preserving
Food technology
Αλιεύματα, Βιομηχανία των
>
Ποιοτικός έλεγχος
Τρόφιμα
>
Βιομηχανία και εμπόριο
>
Ποιοτικός έλεγχος
Κονσερβοποίηση και συντήρηση
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
664.949 Μελ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως ΙΙΙ /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1981)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων φυτικής προελεύσεως ΙΙ /
by: Δημούλας, Κωνσταντίνος Αλ.
Published: (1984)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων φυτικής προελεύσεως ΙΙΙ /
by: Αντωνάκος, Ιωάννης Π.
Published: (1984)
Ποιοτικός έλεγχος και τεχνολογία αλιευμάτων /
by: Βαρελτζής, Κυριάκος
Published: (1999)
Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προελεύσεως II
by: Μέλφου, Απόστολος Δ.
Published: (1981)
×
Loading...