Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /

Main Author: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Other Authors: Σάνδρου, Δήμητρα, Κούρτης, Λάζαρος
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : University Studio Press, 2001.
Subjects:
Item Description:Τίτλος συνοδευτικής δισκέτας : Αντιπροσωπευτικά αρχεία για την εγκατάσταση του HACCP / από τους Ι. Σ. Αρβανιτογιάννη, Δ. Σάνδρου & Λ. Κούρτη.
Physical Description:461 σ. : εικ., πιν. ; 28 εκ. + 1 δισκέτα.
Bibliography:Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο.
ISBN:9601209131