Ασφάλεια τροφίμων : εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | , |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
University Studio Press,
2001.
|
Subjects: |
Item Description: | Τίτλος συνοδευτικής δισκέτας : Αντιπροσωπευτικά αρχεία για την εγκατάσταση του HACCP / από τους Ι. Σ. Αρβανιτογιάννη, Δ. Σάνδρου & Λ. Κούρτη. |
---|---|
Physical Description: | 461 σ. : εικ., πιν. ; 28 εκ. + 1 δισκέτα. |
Bibliography: | Περιλαμβάνει βιβλιογραφίες και ευρετήριο. |
ISBN: | 9601209131 |