Στόχοι ασφάλειας τροφίμων και συστήματα διαχείρισης ασφάλειας εφαρμογή σε βιομηχανία παγωτού: [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | Ροπακάς, Βασίλειος |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2008
|
Subjects: | |
Online Access: | 1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/38C92CAAE7338916C22574950052BEA0/?OpenDocument |
Similar Items
-
Σχεδιασμός και μελέτη συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφιμών σε συσκευαστήριο σταφυλιών [Διπλωματική διατριβή]/
by: Γαλαριώτου, Ειρήνη
Published: (2013) -
Συγκριτική μελέτη συστημάτων ασφαλείας τροφίμων σε τυροκομεία της Άρτας [Διπλωματική διατριβή]/
by: Κωνσταντίνου, Δημήτριος
Published: (2013) -
Η αποτελεσματικότητα του συστήματος HACCP σε πιστοποιημένες με ISO 22000 και μη επιχειρήσεις τροφίμων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Παπαϊωάννου, Ιωάννης
Published: (2013) -
Πρότυπα ISO και μέθοδοι οργανοληπτικού ελέγχου ο ρόλος και η σημασία τους στη διασφάλιση ποιότητας τροφίμων, οίνων και αποσταγμάτων και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Καραθάνος, Αθανάσιος
Published: (2012) -
Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 ανάπτυξη και εφαρμογή προαπαιτούμενων ενεργειών σε βασικές κατηγορίες επιχειρήσεων τροφίμων: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Πιπεράκη, Καλλιόπη
Published: (2010)