LEADER 01627nam a2200253 a 4500
001 862990
005 20171111231308.0
008 080416s2008 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Ροπακάς, Βασίλειος 
245 1 0 |a Στόχοι ασφάλειας τροφίμων και συστήματα διαχείρισης ασφάλειας  |b εφαρμογή σε βιομηχανία παγωτού: [Διπλωματική διατριβή]/  |c Ροπακάς Βασίλειος 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2008 
300 |a 1 Cd-rom (1,2 MB) :  |b σχήμ., πιν., διαγρ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας των κρίσιμων σημείων ελέγχου 
650 1 0 |a Βιομηχανία τροφίμων  |x Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας 
650 1 0 |a Βιομηχανία παγωτού  |x Συστήματα διαχείρισης ασφάλειας 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u 1.http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_244E26E21CB88D82C22574950041B633/38C92CAAE7338916C22574950052BEA0/?OpenDocument 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc7c2e6c5ad13446fcba7c  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books