Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 σε τυροκομείο της Κρήτης [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Βρέντζος, Ιωάννης |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2009
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_BB0C8CDE401D1F41C22575FA00483BC9/A907F3B35DCC4369C22575FA004B9427/?OpenDocument |
Similar Items
-
Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σε μονάδα παραγωγής κηπευτικών εντός θερμοκηπίων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000: 2005 [Διπλωματική διατριβή]/
by: Μακρυνάκης, Νικόλαος Ι.
Published: (2006) -
Εφαρμογή του προτύπου ISO 22000: 2005 σε ζυθοποιία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Καρατράντου, Αναστασία
Published: (2008) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, σύμφωνα με τις αρχές του προτοτύπου ISO 22000: 2005, σε εργαστήριο τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων, με βάση το κρέας-απάκι, παραδοσιακό λουκάνικο, που βρίσκεται στα Χανιά-Κρήτης [Διπλωματική διατριβή] /
by: Φραντζεσκάκη, Ευαγγελία
Published: (2011) -
Εφαρμογή του ISO 22000:2005 σε μονάδα αρτοποιείου [Διπλωματική διατριβή] /
by: Παπαδημητρίου, Δήμητρα
Published: (2011) -
Διερεύνηση εφαρμογής ολοκλήρωσης συστημάτων διαχείρισης ποιότητας [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αναστασιάδης, Γιώργος
Published: (2013)