Μελέτη και εφαρμογή του προτύπου IFS (International Food Standard) version 6 σε βιομηχανία παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Βαρελά, Μαρία
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2013
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/97D22709E8A2F717C2257B9E0033696B/?OpenDocument

Internet

http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/97D22709E8A2F717C2257B9E0033696B/?OpenDocument
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC