Μελέτη και εφαρμογή του προτύπου IFS (International Food Standard) version 6 σε βιομηχανία παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | Βαρελά, Μαρία |
---|---|
Corporate Author: | Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/97D22709E8A2F717C2257B9E0033696B/?OpenDocument |
Similar Items
-
Εφαρμογή του προτύπου ISO 22000: 2005 σε ζυθοποιία [Διπλωματική διατριβή] /
by: Καρατράντου, Αναστασία
Published: (2008) -
Διερεύνηση εφαρμογής ολοκλήρωσης συστημάτων διαχείρισης ποιότητας [Διπλωματική διατριβή] /
by: Αναστασιάδης, Γιώργος
Published: (2013) -
Σχεδιασμός συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001: 2000 σε οργανισμό παροχής υπηρεσιών εφαρμογή σε εταιρεία μελέτης και διαχείρισης αναπτυξιακών προγραμμάτων: [Διπλωματική διατριβή]/
by: Ισαακίδου, Αικατερίνη Β.
Published: (2008) -
Βελτιστοποίηση στα σιτηρέσια χοιροτροφικών μονάδων κατά ISO 9001 και ISO 22001 [Διπλωματική διατριβή] /
by: Μητσαράς, Δημήτριος
Published: (2012) -
Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ποιότητας κατά EN ISO 9001:2008 σε μονάδα τυποποίησης νωπών αγροτικών προϊόντων [Διπλωματική διατριβή] /
by: Νικολακοπούλου, Μαρία - Χριστίνα
Published: (2010)