|
|
|
|
LEADER |
01594nam a2200265 a 4500 |
001 |
868157 |
005 |
20171111231313.0 |
008 |
130730s2013 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Βαρελά, Μαρία
|
245 |
1 |
0 |
|a Μελέτη και εφαρμογή του προτύπου IFS (International Food Standard) version 6 σε βιομηχανία παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c Βαρελά Μαρία
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (1 MB) :
|b πίν., διαγρ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Βιομηχανία τροφίμων
|x Συστήματα διαχείρισης ποιότητας
|
650 |
1 |
0 |
|a Πρότυπο ISO 22000: 2005
|
650 |
1 |
0 |
|a Σύστημα διαχείρισης ποιότητας
|x Πρότυπο EN ISO 9001:2008
|
650 |
1 |
0 |
|a Διαγράμματα ροής
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/97D22709E8A2F717C2257B9E0033696B/?OpenDocument
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc7ce26c5ad13446fcdc2c
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|