Μελέτη και εφαρμογή του προτύπου IFS (International Food Standard) version 6 σε βιομηχανία παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2013
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_E5EC8EE5D5BA5D6FC2257B9E0032F56C/97D22709E8A2F717C2257B9E0033696B/?OpenDocument |
Item Description: | Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. |
---|---|
Physical Description: | 1 Cd-rom (1 MB) : πίν., διαγρ. |
Bibliography: | Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. |