Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 σε τυροκομείο της Κρήτης [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Βρέντζος, Ιωάννης
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2009
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_BB0C8CDE401D1F41C22575FA00483BC9/A907F3B35DCC4369C22575FA004B9427/?OpenDocument
Item Description:Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
Περιλαμβάνει παράρτημα.
Physical Description:1 Cd-rom (2.7 MB) : πίν., γραφ., διαγρ.
Bibliography:Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.