Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 σε τυροκομείο της Κρήτης [Διπλωματική διατριβή] /
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2009
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_BB0C8CDE401D1F41C22575FA00483BC9/A907F3B35DCC4369C22575FA004B9427/?OpenDocument |
Item Description: | Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. Περιλαμβάνει παράρτημα. |
---|---|
Physical Description: | 1 Cd-rom (2.7 MB) : πίν., γραφ., διαγρ. |
Bibliography: | Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. |