|
|
|
|
LEADER |
01805nam a2200289 a 4500 |
001 |
839677 |
005 |
20171111231247.0 |
008 |
090610s2009 gr r 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a EAP
|b gre
|e AACR2
|
100 |
1 |
|
|a Βρέντζος, Ιωάννης
|
245 |
1 |
0 |
|a Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 σε τυροκομείο της Κρήτης
|b [Διπλωματική διατριβή] /
|c Βρέντζος Ιωάννης
|
260 |
|
|
|a Πάτρα:
|b Ε.Α.Π.,
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 1 Cd-rom (2.7 MB) :
|b πίν., γραφ., διαγρ.
|
500 |
|
|
|a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.
|
500 |
|
|
|a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας.
|
500 |
|
|
|a Περιλαμβάνει παράρτημα.
|
504 |
|
|
|a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές.
|
650 |
1 |
0 |
|a Διατριβές, Διπλωματικές
|
650 |
1 |
0 |
|a Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας
|x Εφαρμογή
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας
|
650 |
1 |
0 |
|a Πρότυπο ISO 22000: 2005
|
650 |
1 |
0 |
|a Τρόφιμα
|x Μέθοδοι Ασφαλείας HACCP
|
650 |
1 |
0 |
|a Τυροκομεία
|x Πρότυπο ISO 22000:2005
|x Εφαρμογή
|
650 |
|
7 |
|a Διπλωματικές διατριβές
|x ΔΙΠ
|
710 |
|
|
|a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
|
856 |
4 |
0 |
|u http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_BB0C8CDE401D1F41C22575FA00483BC9/A907F3B35DCC4369C22575FA004B9427/?OpenDocument
|
952 |
|
|
|a GR-PaHOU
|b 59cc79546c5ad13446fc2df6
|c 998a
|d 945l
|e -
|t 1
|x m
|z Books
|