Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 σε τυροκομείο της Κρήτης [Διπλωματική διατριβή] /

Main Author: Βρέντζος, Ιωάννης
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2009
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_BB0C8CDE401D1F41C22575FA00483BC9/A907F3B35DCC4369C22575FA004B9427/?OpenDocument
LEADER 01805nam a2200289 a 4500
001 839677
005 20171111231247.0
008 090610s2009 gr r 000 0 gre d
040 |a EAP  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Βρέντζος, Ιωάννης 
245 1 0 |a Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005 σε τυροκομείο της Κρήτης  |b [Διπλωματική διατριβή] /  |c Βρέντζος Ιωάννης 
260 |a Πάτρα:  |b Ε.Α.Π.,  |c 2009 
300 |a 1 Cd-rom (2.7 MB) :  |b πίν., γραφ., διαγρ. 
500 |a Σχολή: Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. 
500 |a Πρόγραμμα: Διασφάλιση Ποιότητας. 
500 |a Περιλαμβάνει παράρτημα. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφικές αναφορές. 
650 1 0 |a Διατριβές, Διπλωματικές 
650 1 0 |a Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας  |x Εφαρμογή 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας 
650 1 0 |a Πρότυπο ISO 22000: 2005 
650 1 0 |a Τρόφιμα  |x Μέθοδοι Ασφαλείας HACCP 
650 1 0 |a Τυροκομεία  |x Πρότυπο ISO 22000:2005  |x Εφαρμογή 
650 7 |a Διπλωματικές διατριβές  |x ΔΙΠ 
710 |a Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο 
856 4 0 |u http://class.eap.gr/QuickPlace/dipde/Main.nsf/h_BB0C8CDE401D1F41C22575FA00483BC9/A907F3B35DCC4369C22575FA004B9427/?OpenDocument 
952 |a GR-PaHOU  |b 59cc79546c5ad13446fc2df6  |c 998a  |d 945l  |e -  |t 1  |x m  |z Books