Σχεδιασμός και μελέτη συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε μονάδα μαζικής εστίασης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 και ιχνηλασιμότητα [Διπλωματική διατριβή]/

Main Author: Γεωργίου, Χριστίνα
Corporate Author: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Format: Book
Language:Greek
Published: Πάτρα: Ε.Α.Π., 2011
Subjects:
Online Access:http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/0453B8E35A5E2A7AC22579B9002EF7EE/?OpenDocument&ResortAscending=7

Internet

http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/0453B8E35A5E2A7AC22579B9002EF7EE/?OpenDocument&ResortAscending=7
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-1ΠροβολήOPAC