Σχεδιασμός και μελέτη συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε μονάδα μαζικής εστίασης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005 και ιχνηλασιμότητα [Διπλωματική διατριβή]/
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Πάτρα:
Ε.Α.Π.,
2011
|
Subjects: | |
Online Access: | http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/0453B8E35A5E2A7AC22579B9002EF7EE/?OpenDocument&ResortAscending=7 |
Internet
http://class.eap.gr/LotusQuickr/dipde/Main.nsf/h_97D7B9EB6A05C700C22578DF00223B0A/0453B8E35A5E2A7AC22579B9002EF7EE/?OpenDocument&ResortAscending=7Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο | - | 1 | Προβολή | OPAC |