Μάκρο και μίνι/νάνο-γαλακτώματα με τη χρήση διαφόρων γαλακτωματοποιητών και σταθεροποιητών και παραγωγή νέων γεύσεων από εκχυλίσματα φυτών και καρπών /
Main Author: | Καλτσά, Όλγα Ι. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. ,Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, |
Other Authors: | Γιαννιώτης, Σταύρος, 1950-, |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
2015.
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/6312 |
Similar Items
-
Μάκρο και μίνι/νάνο-γαλακτώματα με τη χρήση διαφόρων γαλακτωματοποιητών και σταθεροποιητών και παραγωγή νέων γεύσεων από εκχυλίσματα φυτών και καρπών /
by: Καλτσά, Όλγα Ι.
Published: (2015) -
Flavor chemistry: industrial and academic research/
Published: (2000) -
Analysis of volatiles methods and applications : proceedings, international workshop, Wθurzburg, Federal Republic of Germany, September 28-30, 1983 /
Published: (1984) -
Aroma- und Geschmacksstoffe in Lebensmitteln : Fortbildungskurs 4 und 5 April 1967 am Agrikulturchemischen Institut der Eidgenossoschen Technischen Hochschule, Zurich /
by: Simon, Wilhelm
Published: (1967) -
Handbook of fruit and vegetable flavors /
Published: (2010)