Μάκρο και μίνι/νάνο-γαλακτώματα με τη χρήση διαφόρων γαλακτωματοποιητών και σταθεροποιητών και παραγωγή νέων γεύσεων από εκχυλίσματα φυτών και καρπών /

Main Author: Καλτσά, Όλγα Ι.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. ,Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου,
Other Authors: Γιαννιώτης, Σταύρος, 1950-,
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2015.
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/6312
Physical Description:236 σ.
Bibliography:Βιβλιογραφία: σ. 211-235