Μάκρο και μίνι/νάνο-γαλακτώματα με τη χρήση διαφόρων γαλακτωματοποιητών και σταθεροποιητών και παραγωγή νέων γεύσεων από εκχυλίσματα φυτών και καρπών /

Main Author: Καλτσά, Όλγα Ι.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. ,Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου,
Other Authors: Γιαννιώτης, Σταύρος, 1950-,
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, 2015.
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/6312
LEADER 01376nam a2200277 a 4500
001 663015
005 20171111230435.0
008 160603s2015 gr dof erm 000 0 gre|c
040 |a GR-AtULA  |b gre  |e AACR2 
082 0 4 |2 23  |a 664.5 
100 1 |a Καλτσά, Όλγα Ι. 
245 1 0 |a Μάκρο και μίνι/νάνο-γαλακτώματα με τη χρήση διαφόρων γαλακτωματοποιητών και σταθεροποιητών και παραγωγή νέων γεύσεων από εκχυλίσματα φυτών και καρπών /  |c  Όλγα Ι. Καλτσά ; επιβλέπων Γιαννιώτης Σταύρος. 
260 |a Αθήνα :  |b Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  |c 2015. 
300 |a 236 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 211-235 
650 0 |a Food industry and trade 
650 0 |a Flavor 
650 0 |a Flavoring essences 
650 0 |a Emulsions 
650 0 |a Food additives 
650 0 |a Flavor  
650 0 |a Food  |x Odor  
700 1 |a Γιαννιώτης, Σταύρος,  |b 1950-, 
710 2 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b ,Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου, 
856 4 |u http://hdl.handle.net/10329/6312 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc1cb36c5ad13446f7d68d  |c 998a  |d 945l  |e ΔΔ 664.5 ΚΑΛ  |t 1  |x m  |z Books