|
|
|
|
LEADER |
01376nam a2200277 a 4500 |
001 |
663015 |
005 |
20171111230435.0 |
008 |
160603s2015 gr dof erm 000 0 gre|c |
040 |
|
|
|a GR-AtULA
|b gre
|e AACR2
|
082 |
0 |
4 |
|2 23
|a 664.5
|
100 |
1 |
|
|a Καλτσά, Όλγα Ι.
|
245 |
1 |
0 |
|a Μάκρο και μίνι/νάνο-γαλακτώματα με τη χρήση διαφόρων γαλακτωματοποιητών και σταθεροποιητών και παραγωγή νέων γεύσεων από εκχυλίσματα φυτών και καρπών /
|c Όλγα Ι. Καλτσά ; επιβλέπων Γιαννιώτης Σταύρος.
|
260 |
|
|
|a Αθήνα :
|b Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
|c 2015.
|
300 |
|
|
|a 236 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 211-235
|
650 |
|
0 |
|a Food industry and trade
|
650 |
|
0 |
|a Flavor
|
650 |
|
0 |
|a Flavoring essences
|
650 |
|
0 |
|a Emulsions
|
650 |
|
0 |
|a Food additives
|
650 |
|
0 |
|a Flavor
|
650 |
|
0 |
|a Food
|x Odor
|
700 |
1 |
|
|a Γιαννιώτης, Σταύρος,
|b 1950-,
|
710 |
2 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b ,Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου,
|
856 |
4 |
|
|u http://hdl.handle.net/10329/6312
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc1cb36c5ad13446f7d68d
|c 998a
|d 945l
|e ΔΔ 664.5 ΚΑΛ
|t 1
|x m
|z Books
|