Εκτίμηση της αλλοίωσης του κρέατος με σύγχρονες μεθόδους/
Main Author: | Παπαδοπούλου, Όλγα Σ. |
---|---|
Corporate Authors: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων., Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2013
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τεχνολογία κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007) -
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων/
by: Μεταξόπουλος, Ιωάννης
Published: (1989) -
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007) -
Meat and meat products : technology, chemistry, and microbiology /
by: Varnam, Alan H.
Published: (1995) -
Επεξεργασία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1970)