Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Εκτίμηση της αλλοίωσης του κρέ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Εκτίμηση της αλλοίωσης του κρέατος με σύγχρονες μεθόδους/
Main Author:
Παπαδοπούλου, Όλγα Σ.
Corporate Authors:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.
,
Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors:
Νυχάς, Γεώργιος - Ιωάννης
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
2013
Subjects:
Meat
>
Quality
Meat
>
Microbiology
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
312 σ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 291-312
Similar Items
Τεχνολογία κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων/
by: Μεταξόπουλος, Ιωάννης
Published: (1989)
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Meat and meat products : technology, chemistry, and microbiology /
by: Varnam, Alan H.
Published: (1995)
Επεξεργασία κρέατος /
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Published: (1970)
×
Loading...