Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Το κρέας:
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Το κρέας: τα προϊόντα και τα παραπροϊόντα του, τεχνολογία, βιομηχανοποίηση, εμπορία/
Main Author:
Κατσάς, Γιώργος
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
[χ.ό],
[1976]
Subjects:
Meat industry and trade
Meat
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
664.9 ΚΑΤ
5
Προβολή
OPAC
Similar Items
Το κρέας: τα προϊόντα και τα παραπροϊόντα του: τεχνολογία, βιομηχανοποίηση, εμπορία/
by: Κατσάς, Γιώργος Ζ.
Published: (1976)
Το κρέας και τα προϊόντα του : (παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή) /
by: Γεωργάκης , Σπυρίδων Α. 1932-
Published: (2005)
Το κρέας : τα προϊόντα και τα παραπροϊόντα του /
by: Κατσάς, Γιώργος Ζ.
Published: (1976)
To κρέας : τα προιόντα και τα παραπροϊόντα:τεχνολογία-βιομηχανοποίηση-εμπορία /
by: Κάτσας, Γεώργιος
Published: (1976)
Κρέας.
Published: (1997)
×
Loading...