Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Το κρέας και τα προϊόντα του :...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Το κρέας και τα προϊόντα του : (παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή) /
Main Author:
Γεωργάκης , Σπυρίδων Α. 1932-
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη :
Σύγχρονη Παιδεία,
2005.
Subjects:
Meat industry and trade.
Meat hygiene.
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
-
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
The science of meat quality
Published: (2013)
Το κρέας: τα προϊόντα και τα παραπροϊόντα του: τεχνολογία, βιομηχανοποίηση, εμπορία/
by: Κατσάς, Γιώργος Ζ.
Published: (1976)
Το κρέας: τα προϊόντα και τα παραπροϊόντα του, τεχνολογία, βιομηχανοποίηση, εμπορία/
by: Κατσάς, Γιώργος
Published: (1976)
Κρέας.
Published: (1997)
Κρέας.
Published: (1995)
×
Loading...