Επίδραση σιδήρου και ψευδαργύρου στην αντιοξειδωτική ικανότητα κλασμάτων πεπτιδίων αγελαδινού γάλακτος/
Main Author: | Γιακούμπ, Καλλιρρόη |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων |
Other Authors: | Καψοκεφάλου, Μαρία |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
2012
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10329/5768 |
Similar Items
-
Επίδραση πεπτιδίων γάλακτος στην απορρόφηση σιδήρου/
by: Αργύρη, Κωνσταντίνα
Published: (2008) -
Χημική ανάλυση του γάλακτος/
by: Βεϊνόγλου, Βύρων
Published: (1976) -
Συνθήκες παραγωγής και χαρακτηριστικά γάλακτος όνου/
by: Θεοδοσίου, Ιωάννα-Αγγελική
Published: (2011) -
Επίδραση του λόγου NDF:άμυλο του σιτηρεσίου σε βιοχημικά και τεχνολογικά χαρακτηριστικά του γάλακτος γαλακτοπαραγωγών αιγών/
by: Μαραγκού, Αριστέα-Χριστίνα
Published: (2014) -
Επίδραση του υποσιτισμού και υπερσιτισμού στη σύνθεση των λιπαρών οξέων του γάλακτος και το ορμονικό προφίλ γαλακτοπαραγωγών προβάτων/
by: Παπαευσταθίου, Σταυρούλα Γ.
Published: (2011)