Επίδραση σιδήρου και ψευδαργύρου στην αντιοξειδωτική ικανότητα κλασμάτων πεπτιδίων αγελαδινού γάλακτος/

Main Author: Γιακούμπ, Καλλιρρόη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Καψοκεφάλου, Μαρία
Format: Book
Language:Greek
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5768
LEADER 01077nam a2200229 a 4500
001 632099
005 20171111230410.0
008 130930s2012----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
082 0 |2 23  |a 637.1 
100 1 |a Γιακούμπ, Καλλιρρόη 
245 0 0 |a Επίδραση σιδήρου και ψευδαργύρου στην αντιοξειδωτική ικανότητα κλασμάτων πεπτιδίων αγελαδινού γάλακτος/  |c Καλλιρρόη Γιακούμπ ; επιβλέπουσα Μ. Καψοκεφάλου 
260 |c 2012 
300 |a 58 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 55 - 58 
650 0 0 |a Peptides 
650 0 0 |a Milk  |x Composition 
650 0 0 |a Milk  |x Analysis 
700 1 |a Καψοκεφάλου, Μαρία 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10329/5768 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc193f6c5ad13446f736cb  |c 998a  |d 945l  |e ΜΔ 637.1 ΓΙΑ  |t 1  |x m  |z Books