|
|
|
|
LEADER |
01077nam a2200229 a 4500 |
001 |
632099 |
005 |
20171111230410.0 |
008 |
130930s2012----gr er 000 0 gre d |
040 |
|
|
|a ΓΠΑ
|b gre
|e AACR2
|
082 |
|
0 |
|2 23
|a 637.1
|
100 |
1 |
|
|a Γιακούμπ, Καλλιρρόη
|
245 |
0 |
0 |
|a Επίδραση σιδήρου και ψευδαργύρου στην αντιοξειδωτική ικανότητα κλασμάτων πεπτιδίων αγελαδινού γάλακτος/
|c Καλλιρρόη Γιακούμπ ; επιβλέπουσα Μ. Καψοκεφάλου
|
260 |
|
|
|c 2012
|
300 |
|
|
|a 58 σ.
|
504 |
|
|
|a Βιβλιογραφία: σ. 55 - 58
|
650 |
0 |
0 |
|a Peptides
|
650 |
0 |
0 |
|a Milk
|x Composition
|
650 |
0 |
0 |
|a Milk
|x Analysis
|
700 |
1 |
|
|a Καψοκεφάλου, Μαρία
|
710 |
0 |
|
|a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
|b Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10329/5768
|
952 |
|
|
|a GR-AtULA
|b 59cc193f6c5ad13446f736cb
|c 998a
|d 945l
|e ΜΔ 637.1 ΓΙΑ
|t 1
|x m
|z Books
|