Επίδραση σιδήρου και ψευδαργύρου στην αντιοξειδωτική ικανότητα κλασμάτων πεπτιδίων αγελαδινού γάλακτος/

Main Author: Γιακούμπ, Καλλιρρόη
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Καψοκεφάλου, Μαρία
Format: Book
Language:Greek
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5768

Internet

http://hdl.handle.net/10329/5768
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 637.1 ΓΙΑ1ΠροβολήOPAC