Επίδραση των συνθηκών θερμικής επεξεργασίας σε χαρακτηριστικά του γάλακτος/

Main Author: Παδιδέκα, Παναγιώτα
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Other Authors: Μοάτσου, Γκόλφω
Format: Book
Language:Greek
Published: 2012
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/5758

Internet

http://hdl.handle.net/10329/5758
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 637.1 ΠΑΔ1ΠροβολήOPAC