Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Proteins /
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Proteins /
Other Authors:
Fox, P. F.
Format:
Book
Published:
London:
Blackie Academic & Professional,
1992
Edition:
2nd ed.
Subjects:
Milk
>
Composition
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης
Προβολή
OPAC
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
637.1 ADV
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Handbook of milk composition
Published: (1995)
Dairy chemistry and physics /
by: Walstra, Pieter
Published: (1984)
Χημική ανάλυση του γάλακτος/
by: Βεϊνόγλου, Βύρων
Published: (1976)
Συγκριτική μελέτη παραγωγής συζευγμένου λινελαικού οξέος (CLA) μεταξύ προβατίνων και αιγών/
by: Τσιπλάκου, Ελένη
Published: (2008)
Επίδραση σιδήρου και ψευδαργύρου στην αντιοξειδωτική ικανότητα κλασμάτων πεπτιδίων αγελαδινού γάλακτος/
by: Γιακούμπ, Καλλιρρόη
Published: (2012)
×
Loading...