Επίδραση του υποσιτισμού και υπερσιτισμού στη σύνθεση των λιπαρών οξέων του γάλακτος και το ορμονικό προφίλ γαλακτοπαραγωγών αιγών/

Main Author: Χρυσολούρη, Χαρίκλεια
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών
Other Authors: Ζέρβας, Γεώργιος Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: 2011
Subjects:
Online Access:http://hdl.handle.net/10329/4324

Internet

http://hdl.handle.net/10329/4324
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΜΔ 637.17 ΧΡΥ1ΠροβολήOPAC