Χρυσολούρη, Χ., & Ζέρβας, Γ. Π. (2011). Επίδραση του υποσιτισμού και υπερσιτισμού στη σύνθεση των λιπαρών οξέων του γάλακτος και το ορμονικό προφίλ γαλακτοπαραγωγών αιγών.
Chicago Style CitationΧρυσολούρη, Χαρίκλεια, and Γεώργιος Π Ζέρβας. Επίδραση του υποσιτισμού και υπερσιτισμού στη σύνθεση των λιπαρών οξέων του γάλακτος και το ορμονικό προφίλ γαλακτοπαραγωγών αιγών. 2011.
MLA CitationΧρυσολούρη, Χαρίκλεια, and Γεώργιος Π Ζέρβας. Επίδραση του υποσιτισμού και υπερσιτισμού στη σύνθεση των λιπαρών οξέων του γάλακτος και το ορμονικό προφίλ γαλακτοπαραγωγών αιγών. 2011.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.