Συμβολή εις την μελέτην της υδρολύσεως καζεϊνών εκ πρόβειου και αγελαδινού γάλακτος υπό πηκτικών ενζύμων ζωϊκής και μικροβιακής προελεύσεως/
Main Author: | Καλατζόπουλος, Γεώργιος Κ. |
---|---|
Corporate Author: | Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
1974
|
Similar Items
-
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (1986) -
Ὑγιεινή τροφίμων ζωϊκῆς προελεύσεως
by: Πανέτσος, Αχιλλεύς Γ.
Published: (1978) -
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκῆς προελεύσεως
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932- )
Published: (1977) -
Υγιεινή τροφίμων ζωϊκής προελεύσεως
by: Πανέτσος, Αχιλλεύς Γ.
Published: (1962) -
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκῆς προελεύσεως
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932- )
Published: (1982)