Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκῆς προ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκῆς προελεύσεως
Main Author:
Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932- )
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
1977
Subjects:
Τεχνολογία τροφίμων
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Εθνική Βιβλιοθήκη
ΦΕ-997-HK
2
Προβολή
OPAC
Similar Items
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932- )
Published: (1986)
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκῆς προελεύσεως
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932- )
Published: (1982)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (1986)
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως : (Εκτός του γάλακτος και των προίόντων του) /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. 1932-
Published: (2002)
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., (1932- )
Published: (1986)
×
Loading...