Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως

Main Author: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932- )
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη University Studio Press 1986
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Εθνική ΒιβλιοθήκηΦΕ-997-HKB2ΠροβολήOPAC
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.9 ΓΕΩ5ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςTP 3703ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Αθήνας664.9 ΓΕΩ1ΠροβολήOPAC
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας664.9 ΓΕΩ2ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης2ΠροβολήOPAC
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο664.902 ΓΕΩ1ΠροβολήOPAC
ΤΕΙ Κρήτης, .9ΠροβολήOPAC
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΤΡ 368ΓΕΩ1ΠροβολήOPAC