Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη
University Studio Press
1986
|
Subjects: |
Βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός Αντιτύπων | Πληροφορίες | Κατάσταση |
---|---|---|---|---|
Εθνική Βιβλιοθήκη | ΦΕ-997-HKB | 2 | Προβολή | OPAC |
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών | 664.9 ΓΕΩ | 5 | Προβολή | OPAC |
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης | TP 370 | 3 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Αθήνας | 664.9 ΓΕΩ | 1 | Προβολή | OPAC |
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | 664.9 ΓΕΩ | 2 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης | 2 | Προβολή | OPAC | |
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | 664.902 ΓΕΩ | 1 | Προβολή | OPAC |
ΤΕΙ Κρήτης | , . | 9 | Προβολή | OPAC |
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | ΤΡ 368ΓΕΩ | 1 | Προβολή | OPAC |