Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Συμβολή εις την μελέτην της υδ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Συμβολή εις την μελέτην της υδρολύσεως καζεϊνών εκ πρόβειου και αγελαδινού γάλακτος υπό πηκτικών ενζύμων ζωϊκής και μικροβιακής προελεύσεως/
Main Author:
Καλατζόπουλος, Γεώργιος Κ.
Corporate Author:
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
1974
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
96 σ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. [94]-96
Similar Items
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., 1932-
Published: (1986)
Ὑγιεινή τροφίμων ζωϊκῆς προελεύσεως
by: Πανέτσος, Αχιλλεύς Γ.
Published: (1978)
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκῆς προελεύσεως
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932- )
Published: (1977)
Υγιεινή τροφίμων ζωϊκής προελεύσεως
by: Πανέτσος, Αχιλλεύς Γ.
Published: (1962)
Τεχνολογία τροφίμων ζωϊκῆς προελεύσεως
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932- )
Published: (1982)
×
Loading...