Συμβολή εις την μελέτην της υδρολύσεως καζεϊνών εκ πρόβειου και αγελαδινού γάλακτος υπό πηκτικών ενζύμων ζωϊκής και μικροβιακής προελεύσεως/

Main Author: Καλατζόπουλος, Γεώργιος Κ.
Corporate Author: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής
Format: Book
Language:Greek
Published: 1974
LEADER 00878nam a2200157 a 4500
001 622906
005 20171111230403.0
008 020901s1974----gr er 000 0 gre d
040 |a ΓΠΑ  |b gre  |e AACR2 
100 1 |a Καλατζόπουλος, Γεώργιος Κ. 
245 0 0 |a Συμβολή εις την μελέτην της υδρολύσεως καζεϊνών εκ πρόβειου και αγελαδινού γάλακτος υπό πηκτικών ενζύμων ζωϊκής και μικροβιακής προελεύσεως/  |c υπό Γεωργίου Κ. Κλατζόπουλου 
260 |c 1974 
300 |a 96 σ. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. [94]-96 
710 0 |a Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  |b Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc18816c5ad13446f710b1  |c 998a  |d 945l  |e (null)  |t 1  |x m  |z Books