Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωίκής προελεύσεως Ι: γαλακτοκομικών προίόντων/

Main Author: Παναγιωτόπουλος, Νέρωνας
Corporate Author: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης. Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: ΟΕΔΒ, 1988
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης363.1 ΠΑΝ1ΠροβολήOPAC