Η χρήση των πρόσθετων ουσιών στην τεχνολογία των τροφίμων /
Main Author: | Καραουλάνης, Γεώργιος Δ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη :
Art of Text,
1995.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Η χρήση των πρόσθετων ουσιών στην τεχνολογία των τροφίμων /
by: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Published: (1982) -
Όλα τα πρόσθετα στα τρόφιμα : κωδικός Ε /
by: Βασιλοπούλου, Φωτεινή
Published: (2004) -
Αριθμοί Ε : πρόσθετα συντηρητικά και βελτιωτικά στα τρόφιμα μας /
by: Elmadfa, I.
Published: (1998) -
Χημεία τροφίμων /
by: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Published: (1997) -
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1988)