|
|
|
|
LEADER |
00915nam a2200229 a 4500 |
001 |
3038 |
005 |
20171111224310.0 |
008 |
040315s1995 gr 00010 gre d |
020 |
0 |
0 |
|a 9603120537
|
082 |
0 |
0 |
|2 21
|a 664.06
|
100 |
1 |
0 |
|a Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
|
245 |
1 |
2 |
|a Η χρήση των πρόσθετων ουσιών στην τεχνολογία των τροφίμων /
|c Γ. Δ. Καραουλάνης.
|
260 |
1 |
0 |
|a Θεσσαλονίκη :
|b Art of Text,
|c 1995.
|
300 |
0 |
0 |
|a 189 σ. ;
|c 24 εκ.
|
504 |
0 |
0 |
|a Βιβλιογραφία : σ. 104 - 105.
|
650 |
0 |
0 |
|a Food additives
|
650 |
0 |
0 |
|a Food technology
|
650 |
0 |
0 |
|a Food preservatives
|
650 |
0 |
4 |
|a Τρόφιμα, Πρόσθετα των
|
650 |
0 |
4 |
|a Τεχνολογία τροφίμων
|
650 |
0 |
4 |
|a Τρόφιμα, Συντηρητικά των
|
952 |
|
|
|a GrTHDAPL
|b 59038cee6c5ad119ff8fff01
|c 952a
|d 9528
|e 664.06 Καρ
|t 1
|x m
|z Books
|