Η χρήση των πρόσθετων ουσιών στην τεχνολογία των τροφίμων /

Main Author: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη : Art of Text, 1995.
Subjects:
LEADER 00915nam a2200229 a 4500
001 3038
005 20171111224310.0
008 040315s1995 gr 00010 gre d
020 0 0 |a 9603120537 
082 0 0 |2 21  |a 664.06 
100 1 0 |a Καραουλάνης, Γεώργιος Δ. 
245 1 2 |a Η χρήση των πρόσθετων ουσιών στην τεχνολογία των τροφίμων /  |c Γ. Δ. Καραουλάνης. 
260 1 0 |a Θεσσαλονίκη :  |b Art of Text,  |c 1995. 
300 0 0 |a 189 σ. ;  |c 24 εκ. 
504 0 0 |a Βιβλιογραφία : σ. 104 - 105. 
650 0 0 |a Food additives 
650 0 0 |a Food technology 
650 0 0 |a Food preservatives 
650 0 4 |a Τρόφιμα, Πρόσθετα των 
650 0 4 |a Τεχνολογία τροφίμων 
650 0 4 |a Τρόφιμα, Συντηρητικά των 
952 |a GrTHDAPL  |b 59038cee6c5ad119ff8fff01  |c 952a  |d 9528  |e 664.06 Καρ  |t 1  |x m  |z Books