Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Η χρήση των πρόσθετων ουσιών σ...
Holdings
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Η χρήση των πρόσθετων ουσιών στην τεχνολογία των τροφίμων /
Main Author:
Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη :
Art of Text,
1995.
Subjects:
Food additives
Food technology
Food preservatives
Τρόφιμα, Πρόσθετα των
Τεχνολογία τροφίμων
Τρόφιμα, Συντηρητικά των
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Βιβλιοθήκη
Ταξιθετικός αριθμός
Αριθμός Αντιτύπων
Πληροφορίες
Κατάσταση
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
664.06 Καρ
1
Προβολή
OPAC
Similar Items
Η χρήση των πρόσθετων ουσιών στην τεχνολογία των τροφίμων /
by: Καραουλάνης, Γεώργιος Δ.
Published: (1982)
Όλα τα πρόσθετα στα τρόφιμα : κωδικός Ε /
by: Βασιλοπούλου, Φωτεινή
Published: (2004)
Αριθμοί Ε : πρόσθετα συντηρητικά και βελτιωτικά στα τρόφιμα μας /
by: Elmadfa, I.
Published: (1998)
Χημεία τροφίμων /
by: Μπόσκος, Δημήτρης Γ.
Published: (1997)
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων /
by: Πανέρας, Ευάγγελος Δ.
Published: (1988)
×
Loading...