Εισαγωγή εις την επεξεργασίαν των τροφίμων /
Main Author: | Αντωνάκος, Ιωάννης Π. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
[χ.ο.],
1982.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως /
by: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α.
Published: (2002) -
Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων /
by: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Published: (2011) -
Τεχνολογία τροφίμων /
by: Νασοπούλου, Κωνσταντίνα
Published: (2003) -
Μηχανική τροφίμων: θεμελιώδεις έννοιες-φαινόμενα μεταφοράς-λειτουργικές μονάδες/
by: Λαζαρίδης, Χαράλαμπος Ν.
Published: (2000) -
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποίησης & συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα & περιβάλλον /
by: Αρβανιτογιάννης, Ι. Σ.
Published: (2001)