Εισαγωγή εις την επεξεργασίαν των τροφίμων /

Main Author: Αντωνάκος, Ιωάννης Π.
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : [χ.ο.], 1982.
Subjects:
LEADER 00633nam a2200169 a 4500
001 956115
005 20171111231425.0
008 970506s1982 gr gre d
050 4 |a TP370  |b .A58 
100 1 |a Αντωνάκος, Ιωάννης Π. 
245 1 0 |a Εισαγωγή εις την επεξεργασίαν των τροφίμων /  |c Ιωάννου Αντωνάκου. 
260 |a Αθήνα :  |b [χ.ο.],  |c 1982. 
300 |a 136 σ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Βιβλιογραφία :σ. 135-136. 
650 0 |a Food  |x Processing 
650 4 |a Τρόφιμα 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc3a96c5ad1344607d1e2  |c 998a  |d 945l  |e TX373.A58  |t 1  |x m  |z Books