Τυροκομία :χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Main Author: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ. (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Σταμούλης ,
c2004 .
|
Edition: | 2η έκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Τυροκομία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1993) -
Ελληνικά τυριά: μια παράδοση αιώνων /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ.
Published: (1998) -
Improving the flavour of cheese /
Published: (2007) -
Τυροκομία Χημεία, Φυσικοχημεία, Μικροβιολογία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M.
Published: (2004) -
Τυροκομία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μιχ.